Informatii Livrare

Produsele vor fi livrate prin curier. Costul transportului se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului (9 lei primul kg, 0.9 lei kg suplimentar, 5 lei ramburs, 0.8 lei km exterior). Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii.

In cazul în care valoare comenzii:
    este mai mica de 800RON fara TVA, costul transportului va fi platit de catre client
    este mai mare de 800 RON fara TVA, transportul este gratuit.
             Daca se opteaza pentru alta varianta de transport,  costul transportului este suportat de catre client, indiferent de valoarea comenzii.
             În localitatea Cluj Napoca transportul este gratuit pentru comenzi peste 100 RON fara TVA. Livrarea se face de luni pana vineri intre ora 9-17.

Comanda si costul transportului va fi confirmata telefonic sau prin email. Comenzile transmise vinerea dupa ora 17, sambata sau duminica, vor fi expediate luni. Produsele vor fi livrate in 48 ore de la data trimiterii acestuia.

             Este posibil ca unele produse sa nu fie în stoc, caz în care dureaza 30 zile lucratoare pâna când marfa soseste de la furnizor.
Produsele sunt însotite de factura, dupa caz certificat de garantie, fisa tehnica, fisa de securitate, aviz de la Ministerul Sanatatii.


FIECARE DEZINFECTANT ESTE AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII